Vi erbjuder optimala resurser för dina mobila produkter!

Oavsett om det gäller en enkel sökning eller t ex att handla mat online så har den snabba teknikutvecklingen gjort hela världen mobilcentrerad. Digital närvaro avgör hur ditt varumärke exponeras och skapar igenkänning.

Har du en suverän idé – men inte möjlighet att utveckla den? Då kan ett gäng inhyrda och mycket kompetenta it-utvecklare göra underverk för dig och din produkt/ditt varumärke.

Faktum är att Chiliberry har det där perfekta gänget. Våra professionella och erfarna utvecklare står beredda att svara på dina frågor och lösa dina behov. Med allt från komplexa applikationer och 100 % säkra lösningar baserade på den absolut senaste tekniken till support 24/7. Våra dedikerade medarbetare garanterar att dina projekt och behov dessutom kommer att hanteras på ett mycket kostnadseffektivt sätt.

När behöver du anställa full stack utvecklare modell?

För teknisk konsulter

som behöver tillgång till ett eget team av webbutvecklare och designers.

För apputvecklingsföretag

som behöver dedikerade utvecklare för iPhone och Android.

För startups

som inser fördelarna med mobil applikationsutveckling och vill hyra in ett utvecklingsteam.

För dig som planerar framåt

och behöver hjälp med att genomföra nya projekt.

Erfarna och kompetenta medarbetare

Chiliberry investerar kontinuerligt i vidareutbildning och kompetensutveckling. Det betyder att vi har kvalificerade professionella medarbetare med förmåga att arbeta i olika vertikaler.

Vårt mål

Vi arbetar med några enkla riktlinjer – och alltid med målet att helst överträffa våra kunders förväntningar.

Vi lever och andas mobilt

Här är några exempel på appar som vi utvecklat för iOS och Android. Kontakta oss nu om vad vi kan göra för ditt företag.

Vi utvecklar mobilappar för alla branscher

Allt från hälsa till utbildning, spel och livsstilsappar – vi har närmast oändliga möjligheter att anpassa vår apputveckling. Du beställer – vi vet vad som gäller!

Kontakta oss

Du hittat rätt. Vi kommer att göra allt för att leverera enligt dina förväntningar. Våra professionella it-utvecklare är nåbara dygnet runt för att svara på frågor och ge support.