Låt oss bygga en produkt skräddarsydd för dina krav.

Enligt HubSpots undersökning, har en hemsida eller applikation anpassad enligt varumärkets USP: er upp till 75% större chans att lyckas över lösningar framtagna genom mallar. Vi tillhandahåller därför ett brett team av fullstackutvecklare med stor kunskap som uppfyller dina projekt och de krav som finns.

Webbutveckling

Vår fullstackutvecklare är skickliga ramverk för frontend- och backend-webbutveckling och skapar interaktiva webbplatser som håller dina besökare engagerade genom sina rena och lyhörda användargränssnitt.

Utveckling av mobilappar

Vi har lång erfarenhet i programmeringsspråk som Ruby, JQuery, PHP, tredjepartsbibliotek, molndatabaser och operativsystem.

Support och underhåll

Med våra fullstackutvecklingsexperter är vi övertygade om att lösa även de mest komplexa tekniska problemen som kommer vår väg, oavsett om de är relaterade till en webbplats, mobilapp eller företagsprogramvara.

Vi är fullstackade med högvärdiga färdigheter

Dedikerade utvecklare som du kan anlita på begäran för att slutföra varje enskilt segment av ditt webb-/appprojekt.

Fullstack-utvecklare

Fullstack-utvecklare

Våra fullstackutvecklare är skickliga i toppkrävande tekniska stackar som MEAN, MERN och MEVN och har ett fast grepp om versionskontrollsystem och webbhotellplattformar. Genomsina utmärkta färdigheter kan de uppfylla alla slags tekniska utmaningar och kundkrav.

Frontend-utvecklare

Frontend-utvecklare

Erfarenhet i toppklass när det gäller frontend-ramverk och bibliotek som AngularJS, ReactJS, VueJS, EmberJS och Meteor. Våra frontend-programmerare har ett skarpt öga för detaljer, är skickliga gällande SEO samt användarvänliga gränssnitt som engagerar besökare, behåller dem och ökar konverteringsfrekvensen.

Backend-utvecklare

Backend-utvecklare

Med behärskning i de mest använda backend-teknikerna som ExpressJS, Laravel, Koa och CakePHP kan våra backend-utvecklare hantera en komplett värdmiljö, inklusive databasadministration och applikationsskalning. De förstår också säkerhetsefterlevnad och GIT.

Vill du att dina kunder ska se upp till dig?

Ta kontakt, dela dina mål och anlita webb utvecklare. Vi vill gärna göra ditt koncept till verklighet.

vi är en full stack av högvärdiga färdigheter

Våra flexibla engagemangsmodeller

Det är lätt att gå vilse i de hundratals utgifter man har i ett bolag. Vi har förberett två anställningsmodeller för att göra det enklare för dig.

Offert med fast pris

Offert med fast pris

Denna modell är idealisk för personer som redan har en färdig projektplan. Du debiteras endast en fast avgift för det angivna antalet uppgifter.

Dedikerad utvecklare

Dedikerad utvecklare

Detta är den perfekta modellen för att arbeta med stora, långsiktiga projekt. Du kommer att kunna arbeta med våra utvecklare, få teknisk rådgivning och tillgång till vår infrastruktur månad efter månad.

Vi lever och andas webbutveckling

Ta en titt på några av de projekt som vi utfört. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt nästa projekt!

Kontakta oss

Du hittat rätt. Vi kommer att göra allt för att leverera enligt dina förväntningar. Våra professionella it-utvecklare är nåbara dygnet runt för att svara på frågor och ge support.