Apputveckling för Android

Mobilappar styr i princip användandet av smartphones. En global studie visar att ca 2 miljarder enheter är aktiva varje månad. Det betyder att apputveckling för Android är närmast ett krav för många företag och verksamheter. Vi på Chiliberry vill gärna se oss som bäst i klassen på apputveckling med hjälp av den allra senaste teknologin. Vi har kunskapen och stor erfarenhet av utveckling i fragmenterade landskap för alla typer av plattformar.

Vi erbjuder ett komplett utbud av it-tjänster och kan bygga sofistikerade företagsapplikationer som kan integreras med befintliga och äldre system. Våra applikationer utvecklas för avsedd målgrupp och för att övertyga dina besökare att välja ditt varumärke. Våra professionella it-specialister har bred erfarenhet av att arbeta med olika vertikaler för bästa möjliga användarupplevelse.

400+ PROJEKT GJORT
Andriod App UX/UI Design

UI/UX Design

Användargränssnittet utvecklas av våra bästa och mest erfarna designers inom UI / UX och Android arkitektonisk design.

Native Android App Development

Interna appar

Vi har alla verktyg som behövs för att ta fram användarvänliga interna appar för våra kunder.

Hybrid Android App Development

Hybridappar

Vi utvecklar spännande hybridappar baserat på Xamarin och C#-delad kod.

Android Widget Development

Widgetar

T ex för information och kontroll samt hybrider - vi tar fram den lösning som kunden behöver.

Det bästa med Android

Liten investering

En klar fördel är låga kostnader och högt ROI. Du behöver inte lägga ned mycket pengar för att presentera din verksamhet online. En app är en smart investering med potential att skapa närmast oändliga vinstmöjligheter.

Enkel kundanpassning

Valet av användargränssnitt kan betyda bära eller brista. Androidbaserade applikationer är mycket användarvänliga och smidiga att hantera. Detta är en öppen plattform som gör det möjligt med kreativ utveckling av innovativa och interaktiva appar.

Bredare nätverksdistribution

Förutom Google Play, kan androidappar även distribueras via ett antal andra marknadsplatser hos tredje part. Det innebär att din verksamhet kan nå en större publik samtidigt som du ökar din marknadsnärvaro.

Ett lyft för produktiviteten

Google Play erbjuder många bra appar som förbättrar och förenklar produktiviteten för både professionella användare och företag. En nyligen genomförd undersökning visar att 62 procent av användarna föredrar mobilappar eftersom de är snabbare och sparar arbetstid.

Vill du att dina kunder ska se upp till dig?

Ta kontakt, dela dina mål och anlita webb utvecklare. Vi vill gärna göra ditt koncept till verklighet.

Vi lever och andas mobilt

Här är några exempel på appar som vi utvecklat för iOS och Android. Kontakta oss nu om vad vi kan göra för ditt företag.

Vi utvecklar mobilappar för alla branscher

Allt från hälsa till utbildning, spel och livsstilsappar – vi har närmast oändliga möjligheter att anpassa vår apputveckling. Du beställer – vi vet vad som gäller!

Kontakta oss

Du hittat rätt. Vi kommer att göra allt för att leverera enligt dina förväntningar. Våra professionella it-utvecklare är nåbara dygnet runt för att svara på frågor och ge support.