Ny hemsida: Chiliberry – nu ännu bättre

Ny hemsida: Chiliberry – nu ännu bättre

Chiliberry lanserar en helt ny och förbättrad webbplats – med ännu större fokus på att göra det enklare och smidigare för oss nå ut till våra besökare och kunder.

Vårt mål är att skapa kundspecifika webb- och mobilapplikationer och vara en unik leverantör av lösningar anpassade för just ditt företag och din verksamhet.

Genom ny design, grafik, innehåll, teman och färgsättning kan vi nu presentera oss, våra globala marknader, vår professionalitet och kompetens på ett sätt som underlättar navigering och lockar fler besökare.

Vi vet att innehåll och design utgör själva grunden för en attraktiv webbplats. Ett tydligare och mer exakt innehåll innebär att webbplatsen förmedlar information och kunskap till målgruppen på ett ännu bättre sätt. En minimalistisk design ger en bättre användarupplevelse och snabbare uppfattning om företagets styrkor – för Chiliberrys del vår professionalitet och långa erfarenhet av it-utveckling.

Som en av de ledande leverantörerna av mobila applikationslösningar vet vi också att det är absolut nödvändigt med regelbundna uppdateringar om ny teknologi och nya metoder. Det kommer vi nu att tillgodose genom vår blogg / insiktsdel.
Målet för Chiliberry och vår nya webbplats är fortsatt nöjda besökare och kunder.

Gå vidare och upptäck vad Chiliberry kan göra för dig och ditt företag …