Våra Angular JS tjänster

Angular-ramverket är idealiskt för att utveckla applikationer som kräver hög prestanda och kravet att vara plattformsoberoende. På ChiliBerry har vi ett team av Angular-utvecklare med erfarenhet utav flera front-end teknologier. Som en ledande Angular js utvecklingsbyrå kan vi möta dina behov.

Angular JS Webbutveckling

Angular JS Webbutveckling

Vi har erfarenhet av att leverera enkla och komplexa webbplatser. Våra Angular-utvecklare utnyttjar tvåvägsdatabindningen för att utveckla högpresterande mobilanpassade webbplatser och webbappar.

Angular JS Apputveckling

Angular JS Apputveckling

Med år av expertis inom Angular skapar vi flexibla, snabbladdade mobilappar med hög upplösning och ett intuitivt gränssnitt.

Ensidig applikationsutveckling

Ensidig applikationsutveckling

Med en snabb och responsiv frontend designar och bygger vi tilltalande ensidiga applikationer.

Vinklad e-handelsutveckling

Vinklad e-handelsutveckling

Vi använder användarvänlig navigering, flera säkerhetsfunktioner och avancerade sökfunktioner på alla våra e-handelslösningar. Upplev enkel butikshantering var som helst med din avancerade instrumentpanel för att hantera din e-handelsverksamhet.

Angular Migration Service

Angular Migration Service

Anställ en Angular js-utvecklare med erfarenhet av alla Angular-versioner. Vi kan uppgradera din befintliga webbplats till den senaste Angular-versionen utan dataförlust och minimera driftstopp med nödvändiga webboptimeringar.

Angular JS Underhåll & Support

Angular JS Underhåll & Support

Upplev de senaste uppgraderingarna och databasuppdateringarna som håller ditt företag före konkurrenterna. Vi erbjuder kompletta webbplatsrevisioner och säkerhetsuppgraderingar för att hålla ditt företag tryggt och säkert mot onlinehot.

Låt våra Angular-utvecklare bygga felfria webbplatser och appar för ditt företag.

Boka en kostnadsfri konsultation

Varför välja Angular för webb- och apputveckling?

MVC-arkitektur

MVC-arkitektur

MVC-arkitekturen gynnar utvecklarna i att arrangera storskaliga applikationer med en robust kodarkitektur. Det ger också snabb integrering av nya funktioner i webbapplikationen.

Kodåteranvändbarhet

Kodåteranvändbarhet

Med en komponentbaserad arkitektur kan utvecklare utnyttja hög kodåteranvändbarhet, vilket leder till snabb projektutveckling. Dessutom är det lättare att testa applikationen för felsökning.

Vanligt JavaScript-objekt (POJO)

Vanligt JavaScript-objekt (POJO)

Angular objekt använder POJO, vilket leder till smidig objektmanipulation. Allt som krävs är tillgången till alla konventionella JavaScript-funktioner. Utvecklare kan också ändra objektens egenskaper under loopgenerering.

Modulär struktur

Modulär struktur

Angular-ramverket delar upp koden i mindre bitar som kallas “buckets” eller moduler. Med koden uppdelad i moduler blir organiseringen av koden mycket mer tillgänglig och underlättar slö inläsning för appen.

Enkel testning

Enkel testning

Med en modulär struktur låter Angular JS testteamet testa för sårbarheter i mindre sektioner. Med enkla ord kan utvecklare testa kodsegmenten utan att störa hela applikationen, vilket leder till enklare testcykler.

Seamless Integration

Angular som ett frontend-ramverk är mycket flexibelt och är kompatibelt med flera andra ramverk, inklusive Ionic, Wijmo, etc. Så utvecklare kan utnyttja många ramverk i ett webb- eller mobilapputvecklingsprojekt.

Varumärken som använder Angular för sin digitala närvaro

Upwork, PayPal och många globala varumärken litar på Angular för sin digitala webbplats och sina appar. Angular erbjuder en fantastisk hastighetsprestanda och har standard säkerhetsfunktioner som gör den idealisk för att utveckla webbplatser och mobilappar.

Våra flexibla engagemangsmodeller

Våra flexibla modeller tillåter ert företag att välja den lösning som passar er bäst, detta gör det enklare att tillgodose eventuella förändringar i krav, tidsåtgång eller annat. Du slipper problem med med långa anställningsprocesser och kan enklare skala upp och ner vid behov.

Vi arbetar utifrån en flexibel affärsmodell, utmärkt för projekt som ständigt förändras, där teamet ??

Varför välja ChiliBerry för Angular Utveckling?

Erfarna utvecklare

Erfarna utvecklare

Med ett team av skickliga Angular-utvecklare bygger vi sömlösa webbplatser och applikationer som driver användarengagemang.

Agile Metodik

Smidigt samarbete

Vi erbjuder flera kommunikationskanaler, inklusive samtal, chattar och e-postmeddelanden, så att du kan få kontakt med den anlitade Angular-utvecklaren.

Agil metodik

Agil metodik

Med Agil metodik skapar våra webbutvecklare högkvalitativ kod och erbjuder större transparens och projektsynlighet.

100 % projekttransparens

100 % projekttransparens

Våra dedikerade Angular-utvecklare använder standardverktyg för projektövervakning, inklusive Basecamp, Asana och Jira, för att ge kunderna uppdateringar i realtid.

60 dagars projektgaranti

60 dagars projektgaranti

Vi vill att våra kunder ska vara fria från alla former av bekymmer. Så vi förser alla våra projekt med 60 dagars fri rättelseperiod.

Non Disclosure Agreement (NDA)

Non Disclosure Agreement (NDA)

Med strikta NDA-klausuler garanterar vi 100 % integritet och sekretess för kunders data och projektdetaljer.

Intresserad av Våra Senaste Project?

Vi har arbetat med kunder inom många branscher och delar gärna med oss av de lyckade samarbeten. Följande är några av de projekt.

Nabla Cosmetics
Nabla Cosmetics

Nabla är ett italienskt indievarumärke som går utöver branschstandarden när det gäller sminkproduk..

LÄS MER
Lighthouse Living
Lighthouse Living

Lighthouse Living är ett fastighetsföretag i Nederländerna, etablerat genom en allians mellan den vä..

LÄS MER
Molly Bloom
Molly Bloom

Molly Bloom är ett unikt klädmärke som erbjuder ett utbud av fashionabla jumpsuits för fashionistan ..

LÄS MER
Middagskompisar
Middagskompisar

Middagskompisar är en onlineplattform där du kan hitta någon med liknande intressen att äta middag m..

LÄS MER
LeaksPro
LeaksPro

En hybridapp utvecklad med Sencha, som har kapacitet och stöd för effektiv hantering av onlinetjänste..

LÄS MER
PrestaShop Admin App
PrestaShop Admin App

En hybridapp utvecklad med Sencha, som har kapacitet och stöd för effektiv hantering av onlinetjänste..

LÄS MER
Se alla projekt

kundrekommendationer

Quote Icon

Efter att ha bevittnat det ökande beroendet av mobil- och webbapplikationer är det av yttersta vikt att hitta en partner som förstår detta. Genom att förstå våra krav och leverera lösningar som gav tillväxt visade sig Chiliberry vara en sådan partner.

Steven Taylor stars
Qoute Icon

Medarbetarna är hårt arbetande, snabba och har en god kommunikationsförmåga. Jag rekommenderar dem starkt. Deras tekniska färdigheter är fantastiska och de ger sina kunder regelbundna uppdateringar. Tack igen för ett väl utfört jobb!!

Nick Heurter stars
Qoute Icon

Det har verkligen varit en bra erfarenhet att arbeta med Chiliberry. De har varit enkla att arbeta med koordinerade förändringar och uppdateringar, samtidigt som de utvecklat våra e-handelswebbplatser och andra webbutvecklingsprojekt. Jag vill varmt rekommendera detta företag för alla som har IT-projekt.

Mattias Johansson stars
Qoute Icon

Människorna på Chiliberry har förvånat oss från början med högkvalitativt arbete och tydlig kommunikation. De är alltid villiga att lyssna på våra ständigt föränderliga behov.

Bas Kierkels stars

Our Latest Thinking & News

Ny hemsida: Chiliberry – nu ännu bättre

Ny hemsida: Chiliberry – nu ännu bättre

Wednesday, September 19 2018

Chiliberry lanserar en helt ny och förbättrad webbplats – med ännu större fokus på att göra det ..

LÄS MER
Bästa appen – inbyggd eller plattformsoberoende?

Bästa appen – inbyggd eller plattformsoberoende?

Wednesday, September 19 2018

När använde du senast en app i mobilen? Kanske för bara ett par minuter sedan? Och du vet att du inte..

LÄS MER
5 tips för att hitta rätt utvecklare

5 tips för att hitta rätt utvecklare

Friday, July 20 2018

Webbutvecklare spelar en avgörande roll i varje organisation eftersom de ansvarar för webbutveckling, ..

LÄS MER

Vanliga frågor

Vad är Angular?

Angular är ett gratis webbramverk med öppen källkod skrivet i programmeringsspråket typscript. Ramverket är tillgängligt under en MIT-licens och har utvecklats av teknikjätten Google. Noterbart är att Angular är ett av de mest populära webbramverken som finns tillgängliga över hela världen och används snabbt för att skapa snabba och responsiva lösningar.

Hur kan jag anställa en Angular-utvecklare från ChiliBerry?

Att anställa Angular-utvecklare från ChiliBerry är en enkel process med några få steg enligt följande:

  • Konsultera dina projektbehov: Allt börjar med en enkel konsultation. Berätta bara om förväntningarna på webbplatsen eller appen du vill bygga. Baserat på dina krav kommer vi att ge dig korrekta insikter om projektets förväntade utvecklingstid och kostnad. Vi har flera betalmodeller för att hjälpa dig med ett kostnadseffektivt alternativ för ditt företags behov.
  • Intervjua din utvecklare: Vi låter dig intervjua utvecklare utifrån dina specifika krav. Vi uppmuntrar dig att hålla en kort intervju och så att du kan vara säker på den valda utvecklaren. Om du behöver alternativ kan du intervjua fler utvecklare.
  • Underteckna avtalet: Efter intervjun kan du fortsätta med avtalet om att anlita utvecklaren.

Hela processen tar mellan 2 till 3 dagar.

Vilken backend-teknik använder du tillsammans med Angular?

Som ett Angularjs utvecklingsföretag använder vi Node.js och Express.js som backend-teknik när vi utvecklar webbprojekt med Angular. Baserat på dina unika projektkrav kan vi även använda andra backend-teknologier.