Låt vårt utvecklingsteam hjälpa dig med nästa projekt

Chiliberry erbjuder ett team av apputvecklare med lång erfarenhet och hög expertis, där vi med hjälp av den senaste tekniken skapar och bygger applikationslösningar. Vi tar ansvar för hela ditt projekt - från projektledning, design och UX, till utveckling, test och lansering. De lösningar vi bygger har hög användarvänlighet och högt skydd mot digitala attacker.

Inbyggda appar

Inbyggda appar

Inbyggda appar byggs separat för iOS- och Android-enheter. Vi kan bygga avancerade appar för ditt företag och använda enhetsinbyggda funktioner som GPS, kamera etcetera för att förbättra UX.

Hybridappar

Hybridappar

Vi skapar och bygger hybridappar som fungerar sömlöst på mobila enheter som iOS och Android. Vårt team för utveckling av mobilappar kan bygga responsiva hybridappar.

Webbappar

Webbappar

Webbappar är dynamiska, interaktiva och responsiva webbplatser och fungerar på alla operativsystem. Våra utvecklare kan skapa sömlösa webbappar med hög tillgänglighet.

Progressiva webbappar (PWA)

Progressiva webbappar (PWA)

Progressiva webbappar kan fungera som mobilappar men kan inte lanseras i appbutiker. Våra apputvecklare kan skapa och bygga PWA:er med pushnotiser och andra funktioner.

Anställ apputvecklare

Anställ apputvecklare

Du kan anlita ett komplett team för apputveckling eller endast en utvecklare från oss med flexibla engagemangsmodeller. Våra utvecklare arbetar dedikerat och erbjuder ett smidigt samarbete.

Appunderhåll

Appunderhåll

Våra applikationsutvecklare kan modernisera dina webb- och mobilappar med nya teknologier och funktionella funktioner, och integrera robusta säkerhetskorrigeringar.

Boka ett kostnadsfritt samtal

Kontakta oss

Vi tillhandahåller frontendutveckling med högvärdiga färdigheter

Våra flexibla engagemangsmodeller

Våra flexibla modeller tillåter ert företag att välja den lösning som passar er bäst, detta gör det enklare att tillgodose eventuella förändringar i krav, tidsåtgång eller annat. Du slipper problem med med långa anställningsprocesser och kan enklare skala upp och ner vid behov.

Vi arbetar utifrån en flexibel affärsmodell, utmärkt för projekt som ständigt förändras, där teamet ??

Vill du se vårt senaste arbete?

Med en genuin passion för att utveckla fantastiska produkter har vi levererat attraktiva hemsidor och applikationer till våra tidigare kunder. Ta en titt på några av våra bästa projekt.

Nabla Cosmetics
Nabla Cosmetics

Nabla är ett italienskt indievarumärke som går utöver branschstandarden när det gäller sminkproduk..

LÄS MER
Lighthouse Living
Lighthouse Living

Lighthouse Living är ett fastighetsföretag i Nederländerna, etablerat genom en allians mellan den vä..

LÄS MER
Molly Bloom
Molly Bloom

Molly Bloom är ett unikt klädmärke som erbjuder ett utbud av fashionabla jumpsuits för fashionistan ..

LÄS MER
Middagskompisar
Middagskompisar

Middagskompisar är en onlineplattform där du kan hitta någon med liknande intressen att äta middag m..

LÄS MER
LeaksPro
LeaksPro

En hybridapp utvecklad med Sencha, som har kapacitet och stöd för effektiv hantering av onlinetjänste..

LÄS MER
PrestaShop Admin App
PrestaShop Admin App

En hybridapp utvecklad med Sencha, som har kapacitet och stöd för effektiv hantering av onlinetjänste..

LÄS MER
Se alla projekt

Vad folk säger om oss

Quote Icon

Efter att ha bevittnat det ökande beroendet av mobil- och webbapplikationer är det av yttersta vikt att hitta en partner som förstår detta. Genom att förstå våra krav och leverera lösningar som gav tillväxt visade sig Chiliberry vara en sådan partner.

Steven Taylor stars
Qoute Icon

Medarbetarna är hårt arbetande, snabba och har en god kommunikationsförmåga. Jag rekommenderar dem starkt. Deras tekniska färdigheter är fantastiska och de ger sina kunder regelbundna uppdateringar. Tack igen för ett väl utfört jobb!!

Nick Heurter stars
Qoute Icon

Det har verkligen varit en bra erfarenhet att arbeta med Chiliberry. De har varit enkla att arbeta med koordinerade förändringar och uppdateringar, samtidigt som de utvecklat våra e-handelswebbplatser och andra webbutvecklingsprojekt. Jag vill varmt rekommendera detta företag för alla som har IT-projekt.

Mattias Johansson stars
Qoute Icon

Människorna på Chiliberry har förvånat oss från början med högkvalitativt arbete och tydlig kommunikation. De är alltid villiga att lyssna på våra ständigt föränderliga behov.

Bas Kierkels stars

Our Latest Thinking & News

Ny hemsida: Chiliberry – nu ännu bättre

Ny hemsida: Chiliberry – nu ännu bättre

Wednesday, September 19 2018

Chiliberry lanserar en helt ny och förbättrad webbplats – med ännu större fokus på att göra det ..

LÄS MER
Bästa appen – inbyggd eller plattformsoberoende?

Bästa appen – inbyggd eller plattformsoberoende?

Wednesday, September 19 2018

När använde du senast en app i mobilen? Kanske för bara ett par minuter sedan? Och du vet att du inte..

LÄS MER
5 tips för att hitta rätt utvecklare

5 tips för att hitta rätt utvecklare

Friday, July 20 2018

Webbutvecklare spelar en avgörande roll i varje organisation eftersom de ansvarar för webbutveckling, ..

LÄS MER

Vanliga frågor om vår frontend-utvecklare

Vad är en app?

Appar är programvara som kan köras på smartphones, surfplattor och datorenheter. De kan lösa specifika problem för användarna. Till exempel använder folk ofta appar för att boka taxi, läkarbesök, teaterbiljetter, evenemang med mera. Numera erbjuder olika företag tjänster via mobil- och webbappar. Du kan omvandla dina idéer till att utveckla en app för specifika användare.

Tillhandahåller vi NDA?

Ja, alla våra apputvecklingsprojekt är undertecknade med NDA, även kallade sekretessavtal. Vi ser även till att all din data förblir säker genom att använda säker teknik under hela processen.

Hur ser processen för apputveckling ut?

Vår process för att bygga appen är:

Idéutveckling - Våra erfarna appspecialister hjälper till att ta tillvara de kärnfunktioner som krävs för att göra appen enligt din budget och behov. Vi tar samtliga detaljer i beaktning och tar fram en plan för projektet.

Skräddarsy design: Vårt team för appdesign skapar en design för olika applikationssidor med samordnade arbetsflöden. När du har godkänt designen fortsätter vi med kodning av din lösning.

Kodning: Applikationsutvecklarna skapar kod i enlighet med överenskomna projektkrav och önskemål.

Testning & Lansering: I slutskedet testar apputvecklarna koden och gör justeringar vid behov. När detta steg är klart lanseras den på det sätt ni önskar, förslagsvis på appmarknaden för Android och iOS.