Låt våra Fullstack utvecklare bygga din produkt

Enligt HubSpots forskning har en webbplats eller applikation anpassad efter varumärkets USP:er upp till 75% större chans att lyckas jämfört med generiska lösningar. Därför tillhandahåller vi ett brett team av fullstack utvecklare med omfattande kunskap som möter dina projekt och krav. På Chiliberry följer våra utvecklare ett agilt tillvägagångssätt för att bygga nästa generations produkter och system. Vårt datadrivna arbetssätt hjälper kunder att komma igång snabbare med lättanvända mjukvarulösningar.

Webbutveckling

Via standardramverk för front- och backend-utveckling skapar våra utvecklare interaktiva webbplatser som håller besökarna engagerade genom det genomtänkta användargränssnittet.

Mobilappsutveckling

Vi har lång erfarenhet av programmeringsspråk som Java, JQuery, PHP, tredjepartsbibliotek, molndatabaser och operativsystem.

Support och
underhåll

Med våra full-stack utvecklingsexperter är vi säkra på att lösa även de mest komplexa tekniska problem som kommer i vår väg, oavsett om de är relaterade till en webbplats, mobilapp eller programvara.

Custom Full Stack
Development

Våra Java Full stack-utvecklare skapar personliga mjukvarulösningar för att möta exakta affärsbehov och krav. Vi strukturerar vårt arbetssätt och driver processerna framåt.

Utveckling

Vår responsiva webbdesign och användarvänliga navigering låter användarna surfa på din webbshop utan ansträngning. Vi tillhandahåller både färdiga och skräddarsydda lösningar för ditt e-handelsprojekt.

MEAN Stack
Development

Våra full-stack-utvecklare är erfarna inom JavaScript-teknik. De skapar värdeorienterade lösningar för företag som använder MEAN-teknologistacken.

Vill du att dina kunder ska se upp till dig?

Ta kontakt, dela projektdetaljer och anlita en webbutvecklare. Vi vill förverkliga ditt koncept.

Boka ett kostnadsfritt samtal

Vi är packade med högt värdefulla färdigheter

Utvecklare som du kan anlita på begäran för att slutföra varje enskilt segment av ditt webb-/appprojekt.

Full stack utvecklare

Full stack utvecklare

Våra full-stack-utvecklare är skickliga i avancerade tekniska stackar som MEAN, MERN och MEVN och har ett gediget grepp om versionskontrollsystem och webbhotellplattformar.

Frontend utvecklare

Frontend utvecklare

Lång erfarenhet av frontend-ramverk och bibliotek som AngularJS, ReactJS, VueJS, EmberJS och Meteor. Våra frontend-programmerare har ett stort öga för detaljer och är skickliga på SEO och användarvänliga gränssnitt som engagerar besökarna, behåller dem och ökar konverteringsfrekvensen.

Backend utvecklare

Backend utvecklare

Med behärskning av de mest använda backend-teknologierna som ExpressJS, Laravel, Koa och CakePHP kan våra fullstack-backend-utvecklare hantera en komplett värdmiljö, inklusive databasadministration och applikationsskalning. De förstår också säkerhetsefterlevnad och GIT.

Våra flexibla engagemangsmodeller

Våra flexibla modeller tillåter ert företag att välja den lösning som passar er bäst, detta gör det enklare att tillgodose eventuella förändringar i krav, tidsåtgång eller annat. Du slipper problem med med långa anställningsprocesser och kan enklare skala upp och ner vid behov.

Vi arbetar utifrån en flexibel affärsmodell, utmärkt för projekt som ständigt förändras, där teamet ??

som vi tillhandahåller mjukvaruutveckling med högt värde

Intresserad av Våra Senaste Project?

Vi har arbetat med kunder inom många branscher och delar gärna med oss av de lyckade samarbeten. Följande är några av de projekt.

Nabla Cosmetics
Nabla Cosmetics

Nabla är ett italienskt indievarumärke som går utöver branschstandarden när det gäller sminkproduk..

LÄS MER
Lighthouse Living
Lighthouse Living

Lighthouse Living är ett fastighetsföretag i Nederländerna, etablerat genom en allians mellan den vä..

LÄS MER
Molly Bloom
Molly Bloom

Molly Bloom är ett unikt klädmärke som erbjuder ett utbud av fashionabla jumpsuits för fashionistan ..

LÄS MER
Middagskompisar
Middagskompisar

Middagskompisar är en onlineplattform där du kan hitta någon med liknande intressen att äta middag m..

LÄS MER
LeaksPro
LeaksPro

En hybridapp utvecklad med Sencha, som har kapacitet och stöd för effektiv hantering av onlinetjänste..

LÄS MER
PrestaShop Admin App
PrestaShop Admin App

En hybridapp utvecklad med Sencha, som har kapacitet och stöd för effektiv hantering av onlinetjänste..

LÄS MER
Se alla projekt

Vad folk säger om oss

Quote Icon

Efter att ha bevittnat det ökande beroendet av mobil- och webbapplikationer är det av yttersta vikt att hitta en partner som förstår detta. Genom att förstå våra krav och leverera lösningar som gav tillväxt visade sig Chiliberry vara en sådan partner.

Steven Taylor stars
Qoute Icon

Medarbetarna är hårt arbetande, snabba och har en god kommunikationsförmåga. Jag rekommenderar dem starkt. Deras tekniska färdigheter är fantastiska och de ger sina kunder regelbundna uppdateringar. Tack igen för ett väl utfört jobb!!

Nick Heurter stars
Qoute Icon

Det har verkligen varit en bra erfarenhet att arbeta med Chiliberry. De har varit enkla att arbeta med koordinerade förändringar och uppdateringar, samtidigt som de utvecklat våra e-handelswebbplatser och andra webbutvecklingsprojekt. Jag vill varmt rekommendera detta företag för alla som har IT-projekt.

Mattias Johansson stars
Qoute Icon

Människorna på Chiliberry har förvånat oss från början med högkvalitativt arbete och tydlig kommunikation. De är alltid villiga att lyssna på våra ständigt föränderliga behov.

Bas Kierkels stars

Our Latest Thinking & News

Ny hemsida: Chiliberry – nu ännu bättre

Ny hemsida: Chiliberry – nu ännu bättre

Wednesday, September 19 2018

Chiliberry lanserar en helt ny och förbättrad webbplats – med ännu större fokus på att göra det ..

LÄS MER
Bästa appen – inbyggd eller plattformsoberoende?

Bästa appen – inbyggd eller plattformsoberoende?

Wednesday, September 19 2018

När använde du senast en app i mobilen? Kanske för bara ett par minuter sedan? Och du vet att du inte..

LÄS MER
5 tips för att hitta rätt utvecklare

5 tips för att hitta rätt utvecklare

Friday, July 20 2018

Webbutvecklare spelar en avgörande roll i varje organisation eftersom de ansvarar för webbutveckling, ..

LÄS MER

Vanliga frågor

Vad är en fullstack-utvecklare?

En webbutvecklare i full stack avser en skicklig person som kan designa och skapa både front-end och back-end av webbplatsen. Varje webbplatsutvecklingsprojekt kan delas in i två huvudsektioner, frontend och backend. Webbplatsens frontend är det grafiska användargränssnittet. Webbsidans backend är den del av koden som är otillgänglig för användarna och ansvarar för att webbplatsen fungerar korrekt.

En front-end-utvecklare har goda kunskaper om HTML, CSS och JavaScript. En full-stack backend-utvecklare är skicklig i webbplatsens programmering och skicklig på programmeringsspråk och servrar.

Vilka är de största fördelarna med Full stack-utveckling?

Full-stack mjukvaruutveckling ger ett företag prisvärda lösningar på kort tid. Det ger dessutom ett företag större effektivitet och skalbarhet, vilket hjälper till att förbättra användarupplevelsen för kunderna.

Tillhandahåller du NDA?

Ja, alla våra webb- och mjukvaruutvecklingsprojekt är undertecknade under NDA.

Hur kan jag ansluta till min utvecklare?

Du kan få kontakt med den anlitade utvecklaren via samtal, chattar och e-postmeddelanden. Vi tror på bra samarbeten och förser våra kunder med lättanvända projektledningsverktyg som Basecamp, Trello, Asana, etc., för en enkel och smidig utvecklingsprocess.